Over Studio Tegenlicht

Studio Tegenlicht is ruim acht jaar geleden opgericht door huidig eigenaar en creatief directeur Jules Bremmers vanuit een tomeloze passie voor alles wat met video te maken heeft.

Begonnen als in-huis producent van reclamebureau Scheepens zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ervaren en zelfstandig bureau met ruim 340 videoproducties per jaar.

We zijn trots op onze grote diversiteit aan merken, projecten en type video’s. Tot onze vaste klanten behoren onder meer Aldi, Bosch, Castelijn & Beerens, Mandemakers Keukens, Van Mossel, ROC en De Wever.

Creatieve video met impact

Wat ons betreft is video het mooiste medium om mensen te bereiken, raken en impact te maken. Ons jonge team van video-enthousiastelingen gaat dan ook ieder project vol energie aan de slag. Hierin blijven we onszelf continu uitdagen om met vernieuwende concepten en video’s te komen, en om het nét even anders te doen dan wat al is gemaakt.

Zo streven we altijd naar video’s die de moeite waard zijn om te kijken én te delen. Creatieve video’s met impact.

Flexibel (samen)werken

Wij geloven dat de beste video’s in co-creatie worden gemaakt. Jij kent jouw merk en doelgroep, wij weten wat er bij een goede productie komt kijken. Daarom streven we altijd naar een persoonlijke samenwerking, met een fijne, informele werksfeer. 

We denken graag mee over de mogelijkheden, en zijn flexibel in uitvoering. Door de nauwe band met Scheepens kunnen we bovendien makkelijk op- en afschalen in teams en disciplines.

Neem contact op
Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stel hier je vraag, hoe klein, groot, concreet, of supervaag dan ook, en wij denken graag met je mee over de beste (video)oplossing.
Jules Bremmers
Eigenaar
T 06 2478 6068
E info@studio-tegenlicht.nl

    Onze klanten