Keuken Kampioen

  • Business
  • Social Campagne

Om klanten toch een kijkje in de showroom te kunnen geven of te helpen met de aankoop van een nieuwe keuken, hebben wij samen met Scheepens een social campagne mogen ontwikkelen.

Als de klant niet naar de winkel kan komen, dan moet je creatief gaan denken. Daarom biedt Keuken Kampioen o.a. Advies op Afstand aan. De verkoper blijft netjes op afstand en de klant krijgt toch de nodige ervaring in de showroom.

Video is een onmisbaar communicatiemiddel voor ieder bedrijf. Onderzoek toont dat business-video’s meer tot de verbeelding spreken, expertise tonen én het vertrouwen vergroten in een merk of bedrijf. Productvideo’s helpen consumenten bovendien in het beslissingsproces.

Wij hebben veel ervaring met het maken van business-, brand- en productvideo’s en vertalen het gevoel van jouw merk graag naar mooie en kwalitatief hoge beelden.

Neem contact op
Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stel hier je vraag, hoe klein, groot, concreet, of supervaag dan ook, en wij denken graag met je mee over de beste (video)oplossing.
Jules Bremmers
Eigenaar
T 06 2478 6068
E info@studio-tegenlicht.nl

    Samenwerken met Tegenlicht heb ik als zeer plezierig ervaren. Meedenkend, flexibel en met veel enthousiasme.

    Lucas Schrievers – Eigenaar @ Deltafil