Librética

  • Animatie
  • cam

Librética is een nieuw online platform voor docenten en leerlingen om de leesvaardigheid én het leesplezier Spaans te vergroten. Voor de leerlingen worden er korte teksten met opdrachten in een database gezet, waaruit zij zelf mogen kiezen wat ze interessant vinden. Docenten kunnen de tool aanbieden aan hun leerlingen en daarnaast kunnen ze ook een cursus volgen waarin ze meer leren over de filosofie achter deze manier van lesgeven.

De uitdaging aan ons om twee verschillende doelgroepen te enthousiasmeren voor hetzelfde platform. Voor de leerlingen laagdrempelig en eenvoudig, voor docenten praktisch en verdiepend. Een mooie combinatie van korte wervende video’s en langere (20 min.) cursusvideo’s met soms pittige stof waarbij de kijker geboeid en gefocust moet blijven.

Animatie

Om de lesstof van de cursusvideo’s visueel bij te staan hebben we veel gebruik gemaakt van animatie. Omdat het vaak over wat lastiger vatbare onderwerpen gaat als deugdelijkheid, normen en waarden, ethiek en filosofie, biedt animatie de ideale oplossing om dit beeldend te verduidelijken.

Neem contact op
Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stel hier je vraag, hoe klein, groot, concreet, of supervaag dan ook, en wij denken graag met je mee over de beste (video)oplossing.
Jules Bremmers
Eigenaar
T 06 2478 6068
E info@studio-tegenlicht.nl

    De samenwerking ervaren wij altijd als zeer prettig. Fijne communicatie en een creatief resultaat. Top!

    Stefan Mandemakers – Directeur @ Mandemakers Keukens