O2 Factoring

  • Business
  • Drone
  • Social Campagne

Long-distance-cyclist Floris von Bönninghausen stapt in september 2023 24 uur op de fiets om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Nadat bij zijn moeder (62) Lewy-body-dementie vastgesteld werd, besloot Floris te doen wat hij goed kan: langeafstandsfietsen. De oprichter van o2Factoring, Igor Meijs, sponsort Floris tijdens zijn hele aanloop en geeft hem daardoor de tijd om te doen wat hij écht belangrijk vindt. De nieuwe sponsoractie van o2Factoring is daarmee de ideale bewijslast om de campagne en bedrijfsvisie van o2Factoring groots te introduceren binnen de ondernemerswereld.

Documentaire

Wij mochten Floris 6 maanden volgen in de aanloop naar zijn recordpoging. Een prachtig traject waarin we zijn training, de steun vanuit zijn eigen kring, relatie met de sponsor én uiteraard de recordpoging zelf vast hebben gelegd. Dit hebben we verwerkt in een korte video én een documentaire. Check hier het eindresultaat.

Neem contact op
Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stel hier je vraag, hoe klein, groot, concreet, of supervaag dan ook, en wij denken graag met je mee over de beste (video)oplossing.
Jules Bremmers
Eigenaar
T 06 2478 6068
E info@studio-tegenlicht.nl

    Leveren mooi en professioneel werk. Je geeft je idee en zij maken het zelfs beter dan je in gedachten had.

    Lucas Schrievers – Eigenaar @ Deltafil