VN Plu

  • Drone
  • Registratie

De zon kan zowel een geschenk als een duiveltje zijn, dat weten wij als videomakers als geen ander. Van het gouden uur tot een lelijke harde schaduw in het gezicht. Gelukkig heeft VN Plu voor haar klanten een innovatieve oplossing: parasol systemen.

Zelf samen te stellen in de gewenste opstelling én te configureren met handige tools; kortom een ideale oplossing voor ieder terras. Zo ook voor het Houtse meer, een prachtige locatie aan het water in het buitengebied van Breda. En ja, dan moet je met de drone vliegen.

Impact

Video is een onmisbaar communicatiemiddel voor ieder bedrijf. Onderzoek toont dat business-video’s meer tot de verbeelding spreken, expertise tonen én het vertrouwen vergroten in een merk of bedrijf. Een duidelijk beeld helpt consumenten bovendien in het beslissingsproces. Wij hebben veel ervaring met het maken van business-, brand- en productvideo’s en vertalen het gevoel van jouw merk graag naar mooie en kwalitatief hoge beelden.

We mochten deze productie realiseren in samenwerking met LiNC.

Neem contact op
Wij staan altijd klaar om je te helpen. Stel hier je vraag, hoe klein, groot, concreet, of supervaag dan ook, en wij denken graag met je mee over de beste (video)oplossing.
Jules Bremmers
Eigenaar
T 06 2478 6068
E info@studio-tegenlicht.nl

    Leveren mooi en professioneel werk. Je geeft je idee en zij maken het zelfs beter dan je in gedachten had.

    Lucas Schrievers – Eigenaar @ Deltafil