Wij zijn Tegenlicht

Beeld brengt ons in beweging. Het is de drijfveer achter onze creativiteit. Wij zijn verhalenvertellers die op onze eigen manier de wereld om ons heen belichten. Met de krachtige combinatie van beeld en geluid communiceren we heldere boodschappen, roepen emoties op of zetten aan tot actie. Deze toewijding voor bewegend beeld willen wij graag met jullie delen.

Benieuwd naar wie er zo verzot zijn op video? Zie hieronder het team en kom meteen een beetje meer over ons te weten…

Magische Vingers

Flitsende animaties en vloeiende beelden smeden met een artistiek vleugje aan magie is zijn specialiteit!

En met een achtergrond in grafisch ontwerp, digitale kunst en 3D, zorgt Rodney dat de kleinste details het grote verschil maken.

Rodney van Brenkelen
Editor & Motion Designer

Vragen? Vragen!

Als projectmanager werkt Annemijn met heel uiteenlopende klanten samen en is ze vanaf het begin tot het einde betrokken bij projecten.

Vraag haar tussen de bedrijven door ook naar haar favoriete filmmuziek!

Annemijn Jeucken
Projectmanager

Hancho

Al 12 jaar met een hoop liefde voor creativiteit en verbeelding, staat Jules aan het roer van Tegenlicht.

Benieuwd naar onze werkwijze en mogelijkheden of wil je kletsen over quizzen, padel of wielrennen? Kom snel een keer langs

Jules Bremmers
Eigenaar & videograaf

Scherp op de planning

Al die creativiteit moet in de juiste banen geleid worden. Punctueel en gestructureerd, Angela zorgt voor overzicht.

Angela Mostert
Projectmanager

Van de cijfers

Met een scherp oog voor detail houdt Hilde de administratie soepel draaiende.

Altijd in voor een spelletje en al meer dan 20 jaar wekelijks op het voetbalveld vinden. Fun fact: op wedstrijddagen draagt ze altijd dezelfde happy socks onder haar voetbalsokken.

Maak haar vooral wakker voor bitterballen en vraag naar allerlei nutteloze weetjes.

Hilde Veth
Administratie

Vacature Stage

32-40 uur Tilburg

Wij zoeken een planten watergever. Een gamer. Een leergierige videobewerker. Een nieuwsgierige cameraman of vrouw. Een koning(in) in After Effects. Kortom, wij zoeken een nieuwe superstagiair. Ben jij (of ken jij) een 3de / 4de jaars MBO/HBO met audiovisuele studie? Stuur dan nu jouw motivatie en beschikbaarheid.

Soliciteer direct

Druk jij straks je stempel op projecten van deze klanten?

Hierbij zijn we altijd op zoek naar enthousiaste experts om vaker mee te werken. Immers, hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we samenwerken en hoe hoger de kwaliteit van onze video’s.

Wil je graag (freelance) samenwerken met ons?

Open sollicitatie

32-40 uur Tilburg

Denk jij goed bij Studio Tegenlicht te passen, maar staat jouw vacature er niet tussen? Geen zorgen, bij Studio Tegenlicht zijn we altijd op zoek naar videotalent! 

Met ruim driehonderd videoproducties per jaar en een grote diversiteit aan projecten werken wij veel samen met (freelance) vakspecialisten: content creators, editors, animators, cameramannen/-vrouwen, muziekproducers, stemacteurs, lichttechnici, enzovoorts. 

Hierbij zijn we altijd op zoek naar enthousiaste experts om vaker mee te werken. Immers, hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we samenwerken en hoe hoger de kwaliteit van onze video’s. 

Wil je graag (freelance) samenwerken met ons?

Soliciteer direct

Heb jij een specifieke vraag?

Als je nog meer wilt weten, vragen hebt over ons of gewoon zin hebt in een gezellige babbel over video, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voor stages vul het formulier hiernaast in

Jules Bremmers
Eigenaar
06 2478 6068
info@studio-tegenlicht.nl

Laat hier je gegevens achter